Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
12 pieces
Υλικά
Salmon and ricotta filling
-
ricotta200 g
-
preserved lemon rind only, rinsed and chopped (approx. 1 tsp chopped)1 ½ pieces
-
smoked salmon100 g
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice1 tbsp
Choux pastry
-
water125 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces (2 cm)50 g
-
salt1 pinch
-
plain flour75 g
-
eggs2
-
nigella seeds for sprinkling
-
egg lightly beaten1
Assembly
-
smoked salmon cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh dill for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Πρωτεΐνη
8.1 g
Θερμίδες
530.7 kJ /
126.4 kcal
Λιπαρά
8.1 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Υδατάνθρακες
5.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
High Tea
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOlive and fennel grissini
25ωρ. 30 λεπτ.
Party pretzel bites
1ωρ. 20 λεπτ.
Soft Chinese bread rolls
1ωρ. 20 λεπτ.
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2ωρ. 25 λεπτ.
Three cheese pides
1ωρ. 40 λεπτ.
Hidden veg sausage rolls
45 λεπτ.
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 λεπτ.
Ham and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
Cauliflower flammkuchen
1ωρ.
Rosemary and sea salt crackers
35 λεπτ.
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 λεπτ.
Greek Fava dip
50 λεπτ.