
Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
12 pieces
Υλικά
Salmon and ricotta filling
-
ricotta200 g
-
preserved lemon rind only, rinsed and chopped (approx. 1 tsp chopped)1 ½ pieces
-
smoked salmon100 g
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice1 tbsp
Choux pastry
-
water125 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces (2 cm)50 g
-
salt1 pinch
-
plain flour75 g
-
eggs2
-
nigella seeds for sprinkling
-
egg lightly beaten1
Assembly
-
smoked salmon cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh dill for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Πρωτεΐνη
8.1 g
Θερμίδες
530.7 kJ /
126.4 kcal
Λιπαρά
8.1 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Υδατάνθρακες
5.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

High Tea
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMacadamia and Parmesan biscuits
25 min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 godz. 30 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45 min
Rye Kaiser rolls
26 godz. 30 min
Fugazza sliced onion pizza
2 godz.
Olive and fennel grissini
25 godz. 30 min
Prune and orange stuffing
10 min
Walnut and blue cheese shortbread
1 godz. 20 min
Sub rolls
2 godz.
Hidden veg sausage rolls
45 min