
Συσκευές & Αξεσουάρ
鹹蛋脆瓜肉餅
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
5 個
Υλικά
-
洋蔥 ,切塊(約4公分)75 克
-
鹹蛋 ,去殼,略剝成塊狀2 顆
-
糖醋脆瓜100 克
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 ,切段(約3公分)10 克
-
油15 克
-
豬粗絞肉300 克
-
米酒15 克
-
醬油10 克
-
糖5 克
-
水 (蒸煮用)500 克
加熱
-
醬油膏 ,少許
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
234.6 kcal /
980.5 kJ
Πρωτεΐνη
15.6 g
Λιπαρά
15.1 g
Υδατάνθρακες
7.3 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

自製加熱食物
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν