
Συσκευές & Αξεσουάρ
義式蔬菜烘蛋
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
蛋4 顆
-
鹽½ 茶匙
-
洋蔥 ,切片100 克
-
油20 克
-
鴻喜菇 ,去除根部,剝散40 克
-
新鮮香菇 ,切塊60 克
-
櫛瓜 ,切圓片100 克
-
油漬蕃茄乾 ,切碎30 克
-
新鮮羅勒葉 ,略切5 克
-
帕瑪森起士 (塊狀) ,刨絲20 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
354 kcal /
1480 kJ
Πρωτεΐνη
22 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
15 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

關於雞蛋
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν