義式蔬菜烘蛋

義式蔬菜烘蛋

4.9 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 4 顆
  • ½ 茶匙
  • 洋蔥 ,切片
    100 克
  • 20 克
  • 鴻喜菇 ,去除根部,剝散
    40 克
  • 新鮮香菇 ,切塊
    60 克
  • 櫛瓜 ,切圓片
    100 克
  • 油漬蕃茄乾 ,切碎
    30 克
  • 新鮮羅勒葉 ,略切
    5 克
  • 帕瑪森起士 (塊狀) ,刨絲
    20 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 354 kcal / 1480 kJ
Πρωτεΐνη 22 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 15 g
Φυτικές ίνες 3.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων