
Συσκευές & Αξεσουάρ
日式鹽麴半熟蛋
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 48ωρ. 40 λεπτ.
6 個
Υλικά
-
水400 克
-
蛋6 顆
-
鹽麴40 克
-
冷開水 ,少許 (沖洗用)
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
80.5 kcal /
336.7 kJ
Πρωτεΐνη
7.5 g
Λιπαρά
5.5 g
Υδατάνθρακες
1.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

開胃醃漬小菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν