 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
日式鹽麴半熟蛋
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 48ωρ. 40 λεπτ.
              
              
                
                6 個
              
            Υλικά
- 
          水400 克
- 
          蛋6 顆
- 
          鹽麴40 克
- 
          冷開水 少許 (沖洗用)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 個
                    Πρωτεΐνη
                    
                        7.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        336.7 kJ  / 
                        80.5 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        5.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        1.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        開胃醃漬小菜
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    