Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate salted caramel petit fours
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 10 λεπτ.
16 pieces
Υλικά
Biscuit base
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces200 g
-
unsalted butter softened and cut into pieces40 g
-
light brown sugar40 g
-
golden syrup2 tsp
-
self-raising flour40 g
-
cocoa powder20 g
Salted caramel
-
light brown sugar80 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
salted butter room temperature80 g
-
gelatine powder½ tsp
-
golden syrup1 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Chocolate mousse
-
gelatine powder1 tsp
-
milk2 tbsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)250 g
Chocolate ganache
-
pouring (whipping) cream50 g
-
sea salt flakes for sprinkling
-
salted butter20 g
-
gelatine powder½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
176.1 mg
Πρωτεΐνη
2.4 g
Θερμίδες
1092.1 kJ /
260 kcal
Λιπαρά
20.9 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
16.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
High Tea
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIce cream cone cupcakes
55 λεπτ.
Chocolate mud muffins (gut health)
40 λεπτ.
Christmas stollen
27ωρ. 15 λεπτ.
Tropical upside down pineapple cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Macaroons
40 λεπτ.
Sticky buns with brown sugar glaze
2ωρ. 30 λεπτ.
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2ωρ. 35 λεπτ.
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26ωρ. 30 λεπτ.
Brandy snaps
30 λεπτ.
Christmas mince pies
1ωρ. 40 λεπτ.
Afghan biscuits
25 λεπτ.
Mini chocolate bundts
45 λεπτ.