
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate salted caramel petit fours
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 10 λεπτ.
16 pieces
Υλικά
Biscuit base
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces200 g
-
unsalted butter softened and cut into pieces40 g
-
light brown sugar40 g
-
golden syrup2 tsp
-
self-raising flour40 g
-
cocoa powder20 g
Salted caramel
-
light brown sugar80 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
salted butter room temperature80 g
-
gelatine powder½ tsp
-
golden syrup1 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Chocolate mousse
-
gelatine powder1 tsp
-
milk2 tbsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)250 g
Chocolate ganache
-
pouring (whipping) cream50 g
-
sea salt flakes for sprinkling
-
salted butter20 g
-
gelatine powder½ tsp
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
260 kcal /
1092.1 kJ
Πρωτεΐνη
2.4 g
Λιπαρά
20.9 g
Υδατάνθρακες
16.8 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Νάτριο
176.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

High Tea
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCardamom and lime syrup cake
1 godz. 35 min
Green tea ice cream (TM6 only)
24 godz. 30 min
Golden baklava
25 godz. 25 min
Apple tart
1 godz.
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 min
S'mores cupcakes
2 godz. 40 min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 godz. 30 min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 godz. 25 min
Brioche buns with cheese
2 godz. 30 min
Fruity pear mince tarts
2 godz. 30 min
High protein brownies
20 min