Martin sec al Barolo

Martin sec al Barolo

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Cottura delle pere
  • 6 pere Martin Sec
  • 250 g di vino rosso Barolo
  • 150 g di zucchero
  • 1 stecca di cannella
Mousse alla cannella
  • 120 g di zucchero
  • 4 tuorli
  • 10 g di cannella in polvere
  • 200 g di latte intero
  • 2 fogli di gelatina ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 415 kcal / 1736 kJ
Πρωτεΐνη 4.3 g
Λιπαρά 16.9 g
Υδατάνθρακες 61.5 g
Φυτικές ίνες 3.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων