
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mozzarella-Carpaccio
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Wasser600 g
-
dicke Bohnen, TK500 g
-
rote Zwiebeln klein, halbiert2
-
Bohnenkraut abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren6 Stängel
-
Dijon-Senf mittelscharf1 ½ TL
-
Honig flüssig1 EL
-
Weißweinessig5 EL
-
Salz3 Prisen
-
Pfeffer2 Prisen
-
Öl100 g
-
Büffel-Mozzarella abgetropft, in Scheiben (1 cm)600 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
48 g
Θερμίδες
3718 kJ /
888 kcal
Λιπαρά
58 g
Υδατάνθρακες
30 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2018
73 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEiersalat mit Putenbrust
45min
Koffein-Energy-Balls
1h 20min
Chili-Cheese-Dip
15min
Powerriegel
35min
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1h 10min
Thunfisch-Oliven-Täschchen
1h 15min
Mini-Burger
3h
Tschebureki
1h 20min
Veganer Paprika-Cashew-Dip
30min
Apfel-Zimt-Bällchen
30min
Hot-Dog-Faltenbrot
1h 35min
Empanadas
50min