Fondant caramélisé à la rhubarbe

Fondant caramélisé à la rhubarbe

4.7 122 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 parts

Υλικά

  • 500 g de rhubarbe coupée en tronçons (2 cm)
  • 270 g de sucre en poudre
  • 160 g de beurre coupé en morceaux
  • 150 g de farine de blé
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 60 g de lait ribot
  • 4 œufs

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 part

Πρωτεΐνη 6.1 g
Θερμίδες 1685.8 kJ / 400.2 kcal
Λιπαρά 20.1 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Υδατάνθρακες 48.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων