
Συσκευές & Αξεσουάρ
豉椒雞丁
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭30 克
-
紅蔥頭30 克
-
油20 克
-
豆豉醬 (自製)100 克
-
紹興酒30 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),先以滾水川燙600 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切片50 克
-
新鮮紅辣椒 (προαιρετικό πεδίο) (小型),略拍扁10 克
-
綠蘆筍 ,切段50 克
-
蔥 ,切蔥花10 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
459.3 kcal /
1919.6 kJ
Πρωτεΐνη
28 g
Λιπαρά
33.4 g
Υδατάνθρακες
10 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
144.5 g
Νάτριο
165.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

名廚私房菜
6 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν