豉椒雞丁

豉椒雞丁

1.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 蒜頭
    30 克
  • 紅蔥頭
    30 克
  • 20 克
  • 豆豉醬 (自製)
    100 克
  • 紹興酒
    30 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),先以滾水川燙
    600 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切片
    50 克
  • 新鮮紅辣椒 (προαιρετικό πεδίο) (小型),略拍扁
    10 克
  • 綠蘆筍 ,切段
    50 克
    50 克 豌豆莢
  • ,切蔥花
    10 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 459.3 kcal / 1919.6 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 33.4 g
Υδατάνθρακες 10 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 144.5 g
Νάτριο 165.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων