Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan mozzarella
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
415 g
Υλικά
Soaking
-
raw cashews (see Tips)120 g
-
salt½ tsp
-
filtered water for soaking
-
lecithin granules (see Tips)3 tsp
-
boiling water2 tbsp
Cheese
-
coconut oil100 g
-
tapioca starch35 g
-
agar agar (see Tips)2 tsp
-
sauerkraut25 g
-
nutritional yeast (see Tips)1 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 415 g
Πρωτεΐνη
21.4 g
Θερμίδες
7495.6 kJ /
1784.7 kcal
Λιπαρά
163.3 g
Φυτικές ίνες
10.2 g
Υδατάνθρακες
58.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlueberry jam
35 λεπτ.
Gluten free bread rolls
2ωρ. 30 λεπτ.
Vegan 'pulled pork'
20 λεπτ.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3ωρ.
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 λεπτ.
Almond milk to almond pancakes
30 λεπτ.
Honeycomb butter
10 λεπτ.
Golden syrup butter
10 λεπτ.
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 λεπτ.
Gluten free pasta
50 λεπτ.
Citrus salt
35 λεπτ.
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10ωρ. 25 λεπτ.