
Συσκευές & Αξεσουάρ
乾燒排骨
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
豬小排 (豬腩排),切塊(約3公分)600 克
-
紹興酒30 克
-
蛋黃1 顆
-
醬油30 克
-
細砂糖20 克
-
油 ,多備些刷油用30 克
-
太白粉1 大匙
-
地瓜粉30 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)200 克
-
水20 克
-
酒釀醬 (酒釀乾燒醬)150 克
-
綜合甜椒 ,切塊(約3公分)200 克
-
蔥 ,切段(約3公分)20 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
636.9 kcal /
2661.9 kJ
Πρωτεΐνη
33 g
Λιπαρά
33.5 g
Υδατάνθρακες
48.8 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
175.9 g
Νάτριο
482.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

名廚私房菜
6 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν