
Συσκευές & Αξεσουάρ
Filoncini alle olive e formaggio
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 porzioni
Υλικά
-
150 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
-
200 g di acqua
-
40 g di olio di oliva
-
15 g di lievito di birra fresco
-
350 g di farina tipo 00
-
1 cucchiaino di sale
-
farina tipo 00 q.b.
-
150 g di olive nere denocciolate
-
1 uovo sbattuto con un pizzico di sale
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 pezzo
Θερμίδες
587 kcal /
2457 kJ
Πρωτεΐνη
14 g
Λιπαρά
41 g
Υδατάνθρακες
42 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fuga in Provenza
10 Συνταγές
Ιταλία
Ιταλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPagnotta (senza glutine)
Καμία βαθμολογία
Tramezzino di segale con avocado e uova
3ωρ. 30 λεπτ.
Pane veneziano
18ωρ. 30 λεπτ.
Pita rustica
1ωρ. 35 λεπτ.
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 λεπτ.
Panini alle noci e curcuma
4ωρ. 40 λεπτ.
Pane al semolino
4ωρ.
Bauletto bicolore
6ωρ. 25 λεπτ.
Panini semidolci
1ωρ. 30 λεπτ.
Focaccine con rosmarino
2ωρ. 30 λεπτ.
Parker Rolls (panini soffici)
3ωρ.
Fougasse
12ωρ. 50 λεπτ.