
Συσκευές & Αξεσουάρ
Stuffed Moroccan Breads
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
8 pieces
Υλικά
Moroccan Bread
-
dried instant yeast2 tsp
-
plain flour350 g
-
durum wheat semolina150 g
-
water300 g
-
ground turmeric (προαιρετικό πεδίο)1 tsp
-
fine sea salt2 tsp
Spicy Beef Filling
-
onions halved100 g
-
fresh mint leaves only (15 g)1 bunch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only (15 g)1 bunch
-
fresh coriander leaves only (15 g)1 bunch
-
beef mince broken up300 g
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cumin to taste¼ - ½ tsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground white pepper2 pinches
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
308 kcal /
1289 kJ
Πρωτεΐνη
14 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
46 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

moroccan adventure
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMilk Bread
2 h 20 min
White Bread
3 h
Turkish Flatbreads
2 h 10 min
White Finger Rolls
3 h 30 min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1 h
Nut Bread
1 h 20 min
Baguettes
3 h 45 min
Seedy Wholemeal Bread
1 h 35 min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 h
Rye Bread Rolls
4 h
Bunny Bread Rolls with Cheesy Centre
45 min
Mini Everything Bagels
1 h 20 min