Spanischer Bohnentopf

Spanischer Bohnentopf

4.4 36 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Bohnenkraut abgezupft
    2 Stängel
  • Thymian abgezupft
    2 Zweige
  • Zwiebel halbiert
    40 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    20 g
  • Salsiccia
    360 g
    360 g Bratwurst, roh, grob
  • Wasser
    700 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • grüne Bohnen halbiert
    500 g
  • passierte Tomaten
    500 g
  • weiße Riesenbohnen (Abtropfgew. 285 g), abgetropft
    1 Dose
  • Oliven, grün, entsteint
    10
  • Honig
    3 TL
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Frühlingszwiebeln in Ringen (5 mm)
    4

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 512 kcal / 2138 kJ
Πρωτεΐνη 23 g
Λιπαρά 32 g
Υδατάνθρακες 29 g
Φυτικές ίνες 6.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων