
Συσκευές & Αξεσουάρ
Malt loaf
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
brewed tea (Earl grey or other black tea)150 g
-
malt extract170 g
-
pure maple syrup40 g
-
chia seeds15 g
-
pitted prunes cut into halves (see Tips)80 g
-
sultanas (see Tips)120 g
-
raisins (see Tips)100 g
-
orange zested, no white pith and juiced1
-
extra virgin olive oil for greasing
-
raw almonds100 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
salt¼ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
baking powder1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
246.4 kcal /
1035 kJ
Πρωτεΐνη
6.5 g
Λιπαρά
6.7 g
Υδατάνθρακες
38.2 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTsoureki (Greek Easter bread)
2ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate hot cross buns
2ωρ. 40 λεπτ.
Apple and cinnamon hot cross buns
2ωρ. 20 λεπτ.
Durban naan
1ωρ. 45 λεπτ.
Gluten free breakfast pizza
1ωρ. 20 λεπτ.
Chia coconut bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Almond tortillas
1ωρ. 30 λεπτ.
Seed and nut bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Cheat's Kaiser rolls
2ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free focaccia bread
1ωρ.
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.