Tasca di vitello ripiena

Tasca di vitello ripiena

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • 1000 g di fesa di vitello
Ripieno
  • 90 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 20 g di burro
  • 1 rametto di rosmarino fresco
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste
  • 20 g di pangrattato
  • 120 g di carne trita di vitello
  • 100 g di carote a dadini (0.5 cm)
  • 50 g di cipolla a dadini (0.5 cm)
  • 30 g di gambi di sedano a dadini (0.5 cm)
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 1000 g di acqua
  • 1 carota
  • 1 gambo di sedano
  • 1 scalogno
  • 1 cucchiaino di sale

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 346 kcal / 1448.3 kJ
Πρωτεΐνη 47 g
Λιπαρά 15.1 g
Υδατάνθρακες 5.4 g
Φυτικές ίνες 1.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων