Ossobuco a la milanesa

Ossobuco a la milanesa

3.6 63 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

Gremolata
  • de piel de limón (solo la parte amarilla)
    2 trozos
  • diente de ajo
    1
  • de perejil fresco (solo las hojas)
    10 ramitas
  • de romero seco desmenuzado u otras hierbas aromáticas
    1 pellizco
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta negra recién molida
    4 pellizcos
Ossobuco a la milanesa
  • de morcillo de ternera cortadas con el hueso (700 g)
    4 rodajas
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta negra recién molida
    1 pellizco
  • de harina para rebozar
    1 cucharada
  • chalotas (30 g)
    1 - 2
  • de aceite de oliva virgen extra
    40 g
  • de mantequilla
    10 g
  • de vino blanco seco
    100 g
  • de agua
    100 g
    100 g de caldo

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 324 kcal / 1353 kJ
Πρωτεΐνη 29.2 g
Λιπαρά 23.6 g
Υδατάνθρακες 4.4 g
Φυτικές ίνες 0.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων