
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
12 pieces
Υλικά
Beetroot Chutney
-
cooked beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)400 g
-
red onions quartered100 g
-
apples peeled, cored and quartered180 g
-
soft brown sugar200 g
-
red wine vinegar100 g
-
balsamic vinegar120 g
Horseradish Cream
-
crème fraîche60 g
-
mayonnaise50 g
-
creamed horseradish½ Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
slider buns12
-
roast beef halved6 slices
-
rocket leaves50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
793 kJ /
188 kcal
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDate and Nut Balls
20 λεπτ.
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 λεπτ.
Potato, Pea and Onion Samosa
1ωρ. 35 λεπτ.
Peanut Butter Natural Energy Balls
1ωρ.
Black Bean Houmous with Maize Chips
1ωρ. 15 λεπτ.
Coconut Bao with Prawns
1ωρ. 40 λεπτ.
Fried Masa (Fermented Rice Pancake)
12ωρ. 30 λεπτ.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1ωρ.
Crab Salad on English Muffins
2ωρ. 45 λεπτ.
Black Pudding Scotch Eggs
50 λεπτ.
Savoury Apero Stars
40 λεπτ.
Frozen Champagne Jellies
Καμία βαθμολογία