Cordero al ajillo

Cordero al ajillo

3.7 36 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 raciones

Υλικά

  • 800 - 1000 g de carne de cordero en trozos
  • 60 g de dientes de ajo
  • 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
  • 30 g de aceite de oliva
  • 20 g de manteca de cerdo
  • ½ cucharadita de sal
  • ¼ cucharadita de pimienta negra molida
  • 100 g de vino blanco
  • 2 cucharadas de vinagre
  • 1 - 2 cucharadas de pan rallado

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 346 kcal / 1446 kJ
Πρωτεΐνη 26.2 g
Λιπαρά 24.3 g
Υδατάνθρακες 5.7 g
Φυτικές ίνες 0.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων