
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rettich mit Boz’ner Sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Wasser640 g
-
Eier (Kl. M), angestochen, kühlschrankkalt6
-
Weißweinessig mild60 g
-
Piment d'Espelette½ TL
-
Salz1 gestr. TL
-
Olivenöl60 g
-
Schnittlauch in feinen Röllchen4 EL
-
Rettich, weiß, lang geschält800 g
-
Kresse-Beet abgeschnitten1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
626 kJ /
149 kcal
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN 5/2018
48 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMediterraner Dip zum Grillen
5 λεπτ.
Knoblauchcreme à la Ikors
10 λεπτ.
BBQ-Sauce
25 λεπτ.
Knoblauchbutter
5 λεπτ.
Chili-Cheese-Dip
15 λεπτ.
Acuka
5 λεπτ.
Cocktaildressing
5 λεπτ.
Frischkäse-Paprika-Dip
10 λεπτ.
Avocado-Kräuter-Butter
10 λεπτ.
Kräuterbutter au Café de Paris
1ωρ. 10 λεπτ.
Mediterraner Käseaufstrich
5 λεπτ.
Kräuterbutter
5 λεπτ.