Συσκευές & Αξεσουάρ
Rettich mit Boz’ner Sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Wasser640 g
-
Eier (Kl. M), angestochen, kühlschrankkalt6
-
Weißweinessig mild60 g
-
½ TL Cayenne-PfefferPiment d'Espelette½ TL
-
Salz1 gestr. TL
-
Olivenöl60 g
-
Schnittlauch in feinen Röllchen4 EL
-
Rettich, weiß, lang geschält800 g
-
Kresse-Beet abgeschnitten1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
626 kJ /
149 kcal
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
ESSEN & TRINKEN 5/2018
48 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνScharfer Senf
30 λεπτ.
Gurken-Relish
1ωρ. 30 λεπτ.
Kräuter-Schmand-Dip
10 λεπτ.
Knoblauchcreme à la Ikors
10 λεπτ.
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 λεπτ.
Paprika-Mandel-Marinade für Gemüse
25 λεπτ.
Olivenpesto
15 λεπτ.
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25 λεπτ.
Möhrenaufstrich
25 λεπτ.
Petersilienöl
2ωρ. 15 λεπτ.
Rauchige Whiskysauce
20 λεπτ.
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 λεπτ.