
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rettich mit Boz’ner Sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Wasser640 g
-
Eier (Kl. M), angestochen, kühlschrankkalt6
-
Weißweinessig mild60 g
-
Piment d'Espelette½ TL
-
Salz1 gestr. TL
-
Olivenöl60 g
-
Schnittlauch in feinen Röllchen4 EL
-
Rettich, weiß, lang geschält800 g
-
Kresse-Beet abgeschnitten1
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
149 kcal /
626 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN 5/2018
48 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurrywurst-Sauce à la Sansibar
30 λεπτ.
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25 λεπτ.
Möhrensauce
25 λεπτ.
Sandwich mit Ei-Käse-Salat
35 λεπτ.
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1ωρ.
Hirseaufstrich mit Apfel
30 λεπτ.
Champignoncreme
10 λεπτ.
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 λεπτ.
Forellenmousse
5 λεπτ.
Lachs-Ei-Aufstrich
30 λεπτ.
Guacamole
5 λεπτ.
Obatzter mit Frühlingszwiebeln
5 λεπτ.