
Συσκευές & Αξεσουάρ
油漬番茄
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
500 克
Υλικά
-
水1000 克
-
小番茄 ,去蒂頭後劃十字1000 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
乾燥迷迭香1 茶匙
-
橄欖油60 克
Διατροφή ανά 100 克
Θερμίδες
172 kcal /
713.2 kJ
Πρωτεΐνη
3.2 g
Λιπαρά
13.6 g
Υδατάνθρακες
14.2 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

開胃醃漬小菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν