 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
油漬番茄
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
              
              
                
                500 克
              
            Υλικά
- 
          水1000 克
- 
          小番茄 去蒂頭後劃十字1000 克
- 
          鹽¼ 茶匙
- 
          黑胡椒粉½ 茶匙
- 
          乾燥迷迭香1 茶匙
- 
          橄欖油60 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 100 克
                    Πρωτεΐνη
                    
                        3.2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        713.2 kJ  / 
                        172 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        13.6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        14.2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        開胃醃漬小菜
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    