Συσκευές & Αξεσουάρ
Matjesstulle mit Kressedip
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
5 Portionen
Υλικά
-
Roggenkörner120 g
-
Mehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten300 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Wasser und mehr zum Einstreichen270 g
-
Crème fraîche200 g
-
Mayonnaise100 g
-
Worcester-Sauce2 EL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Kresse-Beet und etwas mehr zum Bestreuen1
-
Senf1 EL
-
Matjesfilets halbiert10
-
rote Zwiebel in dünnen Ringen1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
26 g
Θερμίδες
3397 kJ /
811 kcal
Λιπαρά
50 g
Φυτικές ίνες
7 g
Υδατάνθρακες
62 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
THERMOMIX® Magazin 3/2019
43 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheesecakes am Stiel
8ωρ.
Wraps mit Curry-Bohnen-Paste
35 λεπτ.
Überbackene Nachos
30 λεπτ.
Kartoffeln in scharfer Tomatensauce
35 λεπτ.
Hot Dog to go
30 λεπτ.
BBQ-Paprika
40 λεπτ.
Schinken-Currycreme-Sandwiches
15 λεπτ.
Fleisch-Spießchen
55 λεπτ.
Mozzarella-Salami-Happen
1ωρ. 45 λεπτ.
Asia Shells
25 λεπτ.
Brotröllchen
40 λεπτ.
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10 λεπτ.