
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan carrot cake with orange frosting
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Carrot cake
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
boiling water110 g
-
flaxmeal (see Tips)15 g
-
walnuts150 g
-
carrots cut into pieces280 g
-
sultanas60 g
-
Rapadura sugar160 g
-
banana cut into pieces1
-
wholemeal self-raising flour250 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
plant-based milk of choice30 g
Orange frosting
-
raw cacao butter100 g
-
arrowroot flour1 tbsp
-
pure maple syrup40 g
-
plant-based milk of choice80 g
-
vanilla bean paste3 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
vegan butter (see Tips)40 g
-
orange zest only, no white pith1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
324.5 kcal /
1362.8 kJ
Πρωτεΐνη
3.1 g
Λιπαρά
17.9 g
Υδατάνθρακες
36.1 g
Φυτικές ίνες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoft cinnamon doughnuts
50 min
Chocolate sweet potato slice
1 godz. 15 min
Apple frangipane tart
1 godz. 20 min
Gluten free cinnamon doughnuts
25 min
Peanut caramel slice
5 godz. 35 min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 godz.
Fruit scones
30 min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 godz. 40 min
Mini chocolate bundts
45 min
Ginger slice
1 godz. 35 min
Quick fruit sponge
35 min
Chocolate self-saucing pudding
50 min