Συσκευές & Αξεσουάρ
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
12 slices
Υλικά
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ¼ tsp
-
water220 g
-
fine sea salt½ tsp
-
strong white bread flour400 g
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
Brie cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
seedless red grapes halved200 g
-
fresh rosemary leaves only, roughly chopped3 sprigs
-
coarse sea salt for sprinkling
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
307 mg
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
801 kJ /
190 kcal
Λιπαρά
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
27 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Savoury
58 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPesto Star Bread
2 Std. 50 Min
Gluten-Free Focaccia Bread
1 Std.
Gluten-free Bread
3 Std. 20 Min
Guinness® Bread
1 Std. 45 Min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 Std. 40 Min
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Cheddar Soda Bread Rolls
50 Min
Irish Soda Bread
45 Min
Potato Farls
1 Std. 10 Min
Festive Camembert Wreath
1 Std. 50 Min
Endless Variations Bread
45 Min
Brioche Burger Buns
4 Std.