Filetes rusos con acelgas y tomate

Filetes rusos con acelgas y tomate

4.5 84 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de hojas de acelgas
    400 g
  • de piñones
    20 - 30 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    55 g
  • dientes de ajo
    2
  • de perejil fresco (solo las hojas)
    3 ramitas
  • de carne picada mixta
    360 g
  • huevo
    1
  • de pan rallado
    20 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    2 pellizco
  • de cebolla
    70 g
  • de tomate maduro con o sin piel cortados en octavos
    400 g
  • de azúcar
    ½ cucharadita

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 545 kcal / 2278 kJ
Πρωτεΐνη 18.5 g
Λιπαρά 47 g
Υδατάνθρακες 13.2 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων