
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sourdough Rye
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 51ωρ. 10 λεπτ.
20 slices
Υλικά
Starter
-
water lukewarm350 g
-
dried instant yeast1 Tbsp
-
rye flour250 g
-
caraway seeds2 Tbsp
-
black treacle3 Tbsp
Bread
-
unsalted butter diced30 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
wholemeal flour115 g
-
plain flour plus extra for dusting450 g
-
water lukewarm125 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
olive oil for greasing
-
medium egg mixed with 1 Tbsp water1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
175 kcal /
737 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
31 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
306 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Savoury
58 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten-free Artisan Bread
2ωρ. 30 λεπτ.
Curry Bread Rolls
2ωρ. 10 λεπτ.
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1ωρ.
Tomato Focaccia
3ωρ.
Pogača (bread)
3ωρ.
Endless Variations Bread
45 λεπτ.
Pesto Star Bread
2ωρ. 50 λεπτ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Cheese and Basil Knots
1ωρ. 30 λεπτ.
Quick Bread
50 λεπτ.
Popcorn and Buckwheat Bread
2ωρ.
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
2ωρ. 5 λεπτ.