
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sourdough-style Loaf
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 122ωρ. 45 λεπτ.
14 slices
Υλικά
Rye Starter
-
rye flour plus 5 Tbsp (see tip)50 g
-
water cold, plus 5 Tbsp50 g
Loaf
-
dried instant yeast½ tsp
-
strong white bread flour plus extra for dusting400 g
-
water cold, plus extra for baking200 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
olive oil for greasing
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
132 kcal /
560 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
25 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Νάτριο
406 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Savoury
58 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPecan and Cranberry Rye Bread
3 Std.
Nut Bread
1 Std. 20 Min
Herb Butter Flatbreads
35 Min
Rye Bread Rolls
4 Std.
Crumpets
3 Std.
Irish Soda Bread
45 Min
Potato Farls
1 Std. 10 Min
Steamed Pesto Bread Rolls
1 Std. 15 Min
Hot Cross Buns
3 Std. 50 Min
Italian Easter Bread
3 Std. 50 Min
Quick Flatbreads
20 Min
Cornbread
1 Std.