Συσκευές & Αξεσουάρ
Sourdough-style Loaf
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 122ωρ. 45 λεπτ.
14 slices
Υλικά
Rye Starter
-
rye flour plus 5 Tbsp (see tip)50 g
-
water cold, plus 5 Tbsp50 g
Loaf
-
5 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast½ tsp
-
strong white bread flour plus extra for dusting400 g
-
water cold, plus extra for baking200 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
olive oil for greasing
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
406 mg
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
560 kJ /
132 kcal
Λιπαρά
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Savoury
58 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνQuick Bread
50 λεπτ.
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2ωρ.
Christmas Tree Pull-apart Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Pesto Tear and Share Christmas Tree Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Sherry Panettone
5ωρ. 15 λεπτ.
Chicken and Sweetcorn Pizza Muffins
1ωρ. 50 λεπτ.
Iranian Barbari
2ωρ. 30 λεπτ.
Irish Soda Bread
45 λεπτ.
Ciabattine
3ωρ. 30 λεπτ.
Pain d'Epi
2ωρ. 40 λεπτ.
Rye Bread Rolls
4ωρ.
Gluten-free Bread
3ωρ. 20 λεπτ.