Συσκευές & Αξεσουάρ
Sourdough-style Loaf
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 122ωρ. 45 λεπτ.
14 slices
Υλικά
Rye Starter
-
rye flour plus 5 Tbsp (see tip)50 g
-
water cold, plus 5 Tbsp50 g
Loaf
-
5 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast½ tsp
-
strong white bread flour plus extra for dusting400 g
-
water cold, plus extra for baking200 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
olive oil for greasing
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
406 mg
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
560 kJ /
132 kcal
Λιπαρά
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Savoury
58 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet Breakfast Bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Pesto Star Bread
2ωρ. 50 λεπτ.
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3ωρ. 40 λεπτ.
Guinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Gluten-free Bread
3ωρ. 20 λεπτ.
Crusty Spelt Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Crumpets
3ωρ.
Irish Soda Bread
45 λεπτ.
Potato Farls
1ωρ. 10 λεπτ.
Festive Camembert Wreath
1ωρ. 50 λεπτ.
Endless Variations Bread
45 λεπτ.
Challah
2ωρ.