
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sourdough-style Loaf
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 122ωρ. 45 λεπτ.
14 slices
Υλικά
Rye Starter
-
rye flour plus 5 Tbsp (see tip)50 g
-
water cold, plus 5 Tbsp50 g
Loaf
-
dried instant yeast½ tsp
-
strong white bread flour plus extra for dusting400 g
-
water cold, plus extra for baking200 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
olive oil for greasing
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
132 kcal /
560 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
25 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Νάτριο
406 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Savoury
58 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten-free Artisan Bread
2ωρ. 30 λεπτ.
Curry Bread Rolls
2ωρ. 10 λεπτ.
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1ωρ.
Tomato Focaccia
3ωρ.
Pogača (bread)
3ωρ.
Endless Variations Bread
45 λεπτ.
Pesto Star Bread
2ωρ. 50 λεπτ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Cheese and Basil Knots
1ωρ. 30 λεπτ.
Quick Bread
50 λεπτ.
Popcorn and Buckwheat Bread
2ωρ.
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
2ωρ. 5 λεπτ.