
Συσκευές & Αξεσουάρ
Soy Milk and Steamed Buns
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Dough
-
water (see tip)240 g
-
dried instant yeast (approx.1 level tsp)5 g
-
icing sugar10 g
-
plain flour500 g
-
fine sea salt¼ tsp
Soy Milk and Steaming Buns
-
water1250 g
-
dried soy beans soaked for at least 4 hours and drained (weight after draining approx. 200 g)100 g
-
neutral oil (e.g. vegetable oil or peanut oil)½ tsp
-
icing sugar or to taste50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
111.9 mg
Πρωτεΐνη
13.1 g
Θερμίδες
1277.3 kJ /
305.3 kcal
Λιπαρά
3.4 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
56.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Then. Now. Always.
50 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCocoa Steamed Buns
3 godz.
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1 godz.
Crusty Spelt Bread
2 godz. 20 min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 godz. 40 min
Cottage Loaf
3 godz. 30 min
Potato Farls
1 godz. 10 min
Steamed Pesto Bread Rolls
1 godz. 15 min
Endless Variations Bread
45 min
Challah
2 godz.
Hot Cross Buns
3 godz. 50 min
Italian Easter Bread
3 godz. 50 min
Quick Flatbreads
20 min