
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
raisins60 g
-
dried apricots, pitted cut in pieces (1 cm)80 g
-
hazelnuts40 g
-
hazelnut milk260 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
vegetable oil70 g
-
plain flour plus extra for dusting380 g
-
sugar60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water500 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
319.3 mg
Πρωτεΐνη
6.8 g
Θερμίδες
1551 kJ /
370.7 kcal
Λιπαρά
13.5 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.1 g
Υδατάνθρακες
57.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Free From
76 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten-free Artisan Bread
2ωρ. 30 λεπτ.
Curry Bread Rolls
2ωρ. 10 λεπτ.
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1ωρ.
Tomato Focaccia
3ωρ.
Pogača (bread)
3ωρ.
Endless Variations Bread
45 λεπτ.
Pesto Star Bread
2ωρ. 50 λεπτ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Cheese and Basil Knots
1ωρ. 30 λεπτ.
Quick Bread
50 λεπτ.
Popcorn and Buckwheat Bread
2ωρ.
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
2ωρ. 5 λεπτ.