
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
raisins60 g
-
dried apricots, pitted cut in pieces (1 cm)80 g
-
hazelnuts40 g
-
hazelnut milk260 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
vegetable oil70 g
-
plain flour plus extra for dusting380 g
-
sugar60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water500 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
370.7 kcal /
1551 kJ
Πρωτεΐνη
6.8 g
Λιπαρά
13.5 g
Υδατάνθρακες
57.5 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.1 g
Νάτριο
319.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Free From
76 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGreek Easter Bread (Tsoureki)
2ωρ. 20 λεπτ.
Italian Easter Bread
3ωρ. 50 λεπτ.
Brioche
8ωρ.
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1ωρ.
Herb Butter Flatbreads
35 λεπτ.
Crusty Spelt Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Irish Soda Bread
45 λεπτ.
Potato Farls
1ωρ. 10 λεπτ.
Steamed Pesto Bread Rolls
1ωρ. 15 λεπτ.
Gluten-free Bread
Καμία βαθμολογία
Hot Cross Buns
3ωρ. 50 λεπτ.
Quick Flatbreads
20 λεπτ.