
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
raisins60 g
-
dried apricots, pitted cut in pieces (1 cm)80 g
-
hazelnuts40 g
-
hazelnut milk260 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
vegetable oil70 g
-
plain flour plus extra for dusting380 g
-
sugar60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water500 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
370.7 kcal /
1551 kJ
Πρωτεΐνη
6.8 g
Λιπαρά
13.5 g
Υδατάνθρακες
57.5 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.1 g
Νάτριο
319.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Free From
76 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten-free Artisan Bread
2ωρ. 30 λεπτ.
Seed and Nut Bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Parmesan and Rosemary Buns
1ωρ. 45 λεπτ.
Bread Rolls with Condensed Milk
1ωρ. 15 λεπτ.
Multiseed Bread
2ωρ.
Curry Bread Rolls
2ωρ. 10 λεπτ.
Herb Bread
1ωρ. 10 λεπτ.
Cheddar Soda Bread Rolls
50 λεπτ.
Cottage Loaf
3ωρ. 30 λεπτ.
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2ωρ.
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5ωρ. 50 λεπτ.
Lebanese Spiced Flatbread
3ωρ. 20 λεπτ.