
Συσκευές & Αξεσουάρ
Calzone Napoletano
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 pieces
Υλικά
Dough
-
water450 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
granulated sugar20 g
-
strong white bread flour700 g
-
fine sea salt2 tsp
Filling
-
mozzarella 300 g cut in pieces and 40 g sliced340 g
-
passata120 g
-
salami to taste60 - 80 g
-
fresh basil leaves (προαιρετικό πεδίο) for topping
Dipping Sauce
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
salami25 g
-
passata300 g
-
ground black pepper¼ tsp
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
1075.9 kcal /
4501.5 kJ
Πρωτεΐνη
47.5 g
Λιπαρά
33.6 g
Υδατάνθρακες
144.3 g
Φυτικές ίνες
6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.8 g
Νάτριο
2151.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

5 Ingredients
70 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomato Basil Chicken Quiche
1 Std.
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1 Std. 5 Min
Savoury Flapjacks
40 Min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 Std.
Lamb and Leek Pie
2 Std.
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 Std. 20 Min
Rainbow Flat Bread
Keine Bewertungen
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 Std.
Pizza Mummy
1 Std. 20 Min
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1 Std. 45 Min
Cornish Pasty
1 Std. 30 Min
Sausage Rolls
1 Std. 10 Min