Συσκευές & Αξεσουάρ
Calzone Napoletano
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 pieces
Υλικά
Dough
-
water450 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
granulated sugar20 g
-
strong white bread flour700 g
-
fine sea salt2 tsp
Filling
-
mozzarella 300 g cut in pieces and 40 g sliced340 g
-
passata120 g
-
salami to taste60 - 80 g
-
fresh basil leaves (προαιρετικό πεδίο) for topping
Dipping Sauce
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
salami25 g
-
passata300 g
-
ground black pepper¼ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
2151.3 mg
Πρωτεΐνη
47.5 g
Θερμίδες
4501.5 kJ /
1075.9 kcal
Λιπαρά
33.6 g
Φυτικές ίνες
6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.8 g
Υδατάνθρακες
144.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
5 Ingredients
70 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 Std.
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Vegetarian Sausage Rolls
40 Min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 Std.
Crab Tart
2 Std. 30 Min
Rainbow Flat Bread
Keine Bewertungen
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 Std.
Creamy Feta Dip
5 Min
Leek Quiche
1 Std. 20 Min
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1 Std. 45 Min
English Muffins
3 Std.
Savoury Apero Stars
40 Min