
Συσκευές & Αξεσουάρ
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 portions
Υλικά
-
water230 g
-
caster sugar10 g
-
dried instant yeast (7 g)1 heaped tsp
-
gluten-free bread flour250 g
-
rice flour50 g
-
olive oil plus 2 Tbsp and extra for greasing25 g
-
xanthan gum1 tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
seedless red grapes10
-
Taleggio cheese cut in small pieces100 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
coarse sea salt (προαιρετικό πεδίο) for garnishing1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
506.3 mg
Πρωτεΐνη
4.1 g
Θερμίδες
1032.7 kJ /
246.8 kcal
Λιπαρά
9.6 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.9 g
Υδατάνθρακες
33.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Free From
76 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCocoa Steamed Buns
3ωρ.
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1ωρ.
Crusty Spelt Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3ωρ. 40 λεπτ.
Cottage Loaf
3ωρ. 30 λεπτ.
Potato Farls
1ωρ. 10 λεπτ.
Steamed Pesto Bread Rolls
1ωρ. 15 λεπτ.
Endless Variations Bread
45 λεπτ.
Challah
2ωρ.
Hot Cross Buns
3ωρ. 50 λεπτ.
Italian Easter Bread
3ωρ. 50 λεπτ.
Quick Flatbreads
20 λεπτ.