
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pain d'Epi
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
strong white bread flour plus extra for dusting450 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
rye starter (see tip)50 g
-
water plus extra for baking300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sunflower oil for greasing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
148 kcal /
627 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
28 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Νάτριο
160 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Savoury
58 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPecan and Cranberry Rye Bread
3 godz.
Nut Bread
1 godz. 20 min
Herb Butter Flatbreads
35 min
Rye Bread Rolls
4 godz.
Crumpets
3 godz.
Irish Soda Bread
45 min
Potato Farls
1 godz. 10 min
Steamed Pesto Bread Rolls
1 godz. 15 min
Hot Cross Buns
3 godz. 50 min
Italian Easter Bread
3 godz. 50 min
Quick Flatbreads
20 min
Cornbread
1 godz.