
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pain d'Epi
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
strong white bread flour plus extra for dusting450 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
rye starter (see tip)50 g
-
water plus extra for baking300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sunflower oil for greasing
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
160 mg
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
627 kJ /
148 kcal
Λιπαρά
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Υδατάνθρακες
28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Savoury
58 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCocoa Steamed Buns
3ωρ.
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1ωρ.
Crusty Spelt Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3ωρ. 40 λεπτ.
Cottage Loaf
3ωρ. 30 λεπτ.
Potato Farls
1ωρ. 10 λεπτ.
Steamed Pesto Bread Rolls
1ωρ. 15 λεπτ.
Endless Variations Bread
45 λεπτ.
Challah
2ωρ.
Hot Cross Buns
3ωρ. 50 λεπτ.
Italian Easter Bread
3ωρ. 50 λεπτ.
Quick Flatbreads
20 λεπτ.