
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pain d'Epi
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
strong white bread flour plus extra for dusting450 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
rye starter (see tip)50 g
-
water plus extra for baking300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sunflower oil for greasing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
148 kcal /
627 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
28 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Νάτριο
160 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Savoury
58 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGreek Easter Bread (Tsoureki)
2ωρ. 20 λεπτ.
Italian Easter Bread
3ωρ. 50 λεπτ.
Brioche
8ωρ.
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1ωρ.
Herb Butter Flatbreads
35 λεπτ.
Crusty Spelt Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Irish Soda Bread
45 λεπτ.
Potato Farls
1ωρ. 10 λεπτ.
Steamed Pesto Bread Rolls
1ωρ. 15 λεπτ.
Gluten-free Bread
Καμία βαθμολογία
Hot Cross Buns
3ωρ. 50 λεπτ.
Quick Flatbreads
20 λεπτ.