Medaglioni di vitello ai funghi

Medaglioni di vitello ai funghi

4.6 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Funghi
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di sale
    1 pizzico
  • di funghi porcini secchi ammollati in acqua tiepida per 20 min. e strizzati
    20 g
  • di timo fresco le foglioline
    1 rametto
Besciamella
  • di latte
    300 g
  • di farina tipo 00
    40 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di burro
    20 g
Terminare la preparazione
  • medaglioni di filetto di vitello alti circa 2 cm
    6
  • di burro
    20 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di prosciutto cotto a fette
    80 g
  • di formaggio Trentino a pasta semidura (Mezzano, Fontal, Casolet, ecc.)
    6 fette

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 347.5 kcal / 1453.8 kJ
Πρωτεΐνη 28.7 g
Λιπαρά 21.7 g
Υδατάνθρακες 11.7 g
Φυτικές ίνες 0.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων