Queso Ricotta vegano

Queso Ricotta vegano

4.7 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 5 λεπτ.
1 porción

Υλικά

Ricotta vegano natural
  • 310 g de nuez de la india remojadas en agua durante la noche
  • 30 - 45 g de jugo de limón recién exprimido
  • ½ - 1 cdita de sal fina o al gusto
  • 125 g de leche de almendras sin azúcar
Sazonador para el queso
  • 1 ½ cdita de orégano seco
  • 1 cdita de albahaca seca
  • ¼ cdita de ajo en polvo
  • 1 pizca de pimienta negra molida

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 1953 kcal / 8203 kJ
Πρωτεΐνη 58 g
Λιπαρά 148 g
Υδατάνθρακες 93 g
Φυτικές ίνες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων