Onigirazu (japońskie kanapki ryżowe) z szarpanym łososiem teriyaki

Onigirazu (japońskie kanapki ryżowe) z szarpanym łososiem teriyaki

4.7 375 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
8 sztuk

Υλικά

Gotowanie ryżu i łososia
  • ryżu do sushi
    500 g
  • wody
    1300 g
  • fileta z łososia, świeżego, bez skóry
    450 g
  • octu ryżowego
    4 łyżki
  • cukru
    2 łyżeczki
  • soli
    1 łyżeczka
Sos teriyaki i szarpany łosoś
  • ząbki czosnku
    2
  • korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
    15 - 20 g
  • sosu sojowego
    150 g
  • mirinu
    100 g
  • cukru
    80 g
  • skrobi ziemniaczanej
    20 g
Składanie onigirazu
  • wodorostów nori
    8
  • majonez ilość do posmarowania ryżu
  • liście szpinaku baby, świeże ilość do nadziania onigirazu (ok. 50 g)
  • awokado dojrzałe, pokrojone w 2-3 mm plastry, ilość do nadziania onigirazu

Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 477 kcal / 1995 kJ
Πρωτεΐνη 19 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 73 g
Φυτικές ίνες 2.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων