
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salsa Roja
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Knoblauchzehen2
-
Jalapeño Chili, frisch nach Wunsch entkernt1
-
Zwiebel halbiert1
-
grüne Spitzpaprika in Stücken1
-
Koriander abgezupft5 Stängel
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Limettensaft15 g
-
Weißweinessig10 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 - 3 Prisen
-
brauner Zucker1 TL
-
Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen1 gestr. TL
-
Oregano1 gestr. TL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
20 kcal /
83 kJ
Πρωτεΐνη
1 g
Λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
3 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 4/2019
44 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDattel-Speck-Dip
30 λεπτ.
Zwiebelbutter
10 λεπτ.
Aioli à la Axel Henkel
10 λεπτ.
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 λεπτ.
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 λεπτ.
Mediterraner Dip zum Grillen
15 λεπτ.
Honig-Senf-Dip
10 λεπτ.
Rote Grillsauce für Fleisch und Geflügel
10 λεπτ.
BBQ-Tomaten-Aufstrich
10 λεπτ.
Tomatenbutter
5 λεπτ.
Frischkäse-Paprika-Dip
10 λεπτ.
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 λεπτ.