Bezglutenowy spód do tarty

Bezglutenowy spód do tarty

3.3 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
440 g

Υλικά

  • 80 - 90 g wody
  • 170 g mąki z brązowego ryżu
  • 90 g mąki z cieciorki
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 2 białka
  • ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki sody oczyszczonej

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 100 g

Νάτριο 444.5 mg
Πρωτεΐνη 8.7 g
Θερμίδες 1112.2 kJ / 265.8 kcal
Λιπαρά 7 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 41.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων