
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bezglutenowy spód do tarty
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
440 g
Υλικά
-
80 - 90 g wody
-
170 g mąki z brązowego ryżu
-
90 g mąki z cieciorki
-
20 g oliwy z oliwek
-
2 białka
-
½ łyżeczki soli
-
½ łyżeczki sody oczyszczonej
Διατροφή ανά 100 g
Θερμίδες
265.8 kcal /
1112.2 kJ
Πρωτεΐνη
8.7 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
41.5 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
444.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

PIECZYWO
9 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDżem borówkowy
45 λεπτ.
Truskawkowy sos winegret
5 λεπτ.
Gotowanie ziemniaków w wodzie
55 λεπτ.
Krem czekoladowy z serka wiejskiego
4 λεπτ.
Gotowanie makaronu (TM7)
20 λεπτ.
Krem pistacjowy
37 λεπτ.
Bezglutenowe tortille z soczewicy
3ωρ. 40 λεπτ.
Marynowane spiralizowane marchewki (TM5)
30 λεπτ.
Purée z dyni (przepis podstawowy)
40 λεπτ.
Napój migdałowy
10 λεπτ.
Waniliowy napój ryżowy
1ωρ.
Grzybki marynowane
6ωρ. 30 λεπτ.