 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
筍絲香菇肉包
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
              
              
                
                6 個
              
            Υλικά
荀絲香菇肉餡
- 
          桂竹筍 切段(約2公分)100 克
- 
          10 克 油豬油20 克
- 
          乾香菇 泡軟,切丁(約0.5公分)15 克
- 
          油蔥酥2 大匙
- 
          豬絞肉200 克
- 
          醬油2 大匙
- 
          糖2 茶匙
- 
          米酒1 大匙
- 
          水3 大匙
- 
          白胡椒粉¼ 茶匙
包子麵糰
- 
          水60 克
- 
          乾酵母粉½ 茶匙
- 
          糖20 克
- 
          中筋麵粉 多備一些撒粉用210 克
- 
          鹽¼ 茶匙
- 
          牛奶70 克
- 
          油1 茶匙
蒸包子
- 
          水600 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 個
                    Πρωτεΐνη
                    
                        11.7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1266.7 kJ  / 
                        303 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        11.4 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.8 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        35.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        各種餡料‧包起來
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    