 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
剝皮辣椒肉包
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
              
              
                
                6 個
              
            Υλικά
剝皮辣椒肉餡
- 
          新鮮紅辣椒 切段(約1公分)10 克
- 
          薑5 克
- 
          10 克 油豬油20 克
- 
          乾香菇 泡軟,切丁(約0.5公分)10 克
- 
          豬絞肉250 克
- 
          剝皮辣椒 切段(約1公分),另外準備2大匙剝皮辣椒汁100 克
- 
          米酒1 大匙
- 
          糖½ 茶匙
- 
          白胡椒粉¼
- 
          蔥 切蔥花20 克
包子麵糰
- 
          水60 克
- 
          乾酵母粉½ 茶匙
- 
          糖20 克
- 
          中筋麵粉 多備一些撒粉用210 克
- 
          鹽¼ 茶匙
- 
          牛奶70 克
- 
          油1 茶匙
蒸包子
- 
          水600 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 個
                    Πρωτεΐνη
                    
                        12.6 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1252.6 kJ  / 
                        299.7 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        11.5 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.7 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        32.9 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        各種餡料‧包起來
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    