 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
梅干控肉包
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 4ωρ. 5 λεπτ.
              
              
                
                6 個
              
            Υλικά
梅干控肉餡
- 
          薑10 克
- 
          油10 克
- 
          蔥 切段(約1公分)15 克
- 
          豬五花肉 切塊(約1.5公分)200 克
- 
          糖5 克
- 
          黑糖10 克
- 
          鳳梨 切丁(約0.5公分)30 克
- 
          梅干菜乾 洗淨後擠乾,切小段(約0.5公分)60 克
- 
          米酒1 大匙
- 
          醬油 依醬油鹹度調整1 - 1 ½ 大匙
- 
          蒜頭10 克
- 
          水150 克
包子麵糰
- 
          水60 克
- 
          乾酵母粉½ 茶匙
- 
          糖20 克
- 
          中筋麵粉 多備一些撒粉用210 克
- 
          鹽¼ 茶匙
- 
          牛奶70 克
- 
          油1 茶匙
蒸包子
- 
          水600 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 個
                    Πρωτεΐνη
                    
                        9.7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1326.8 kJ  / 
                        317.4 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        14.4 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        35 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        各種餡料‧包起來
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    