
Συσκευές & Αξεσουάρ
鹽滷豆腐
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)200 克
-
水1200 克
-
鹽滷 (液體,約10克)2 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
179.5 kcal /
750.3 kJ
Πρωτεΐνη
17.8 g
Λιπαρά
7.8 g
Υδατάνθρακες
16.4 g
Φυτικές ίνες
7.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

豆陣來吃飯
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν