Rindfleischragout auf Selleriepüree

Rindfleischragout auf Selleriepüree

4.1 59 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen

Υλικά

  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehen
    2
  • pflanzliches Öl
    30 g
  • Rindsgulasch
    600 g
  • Champignons, frisch in Scheiben (5 mm)
    200 g
  • rote Peperoni (150 g), in Würfeln (2 cm)
    1
  • Gemüsebouillon Paste
    2 geh. TL
    2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
  • Johannisbrotkernmehl
    1 TL
  • Senf
    2 TL
  • Paprika edelsüss
    2 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Sauerrahm
    150 g
  • Tomatenpurée
    100 g
  • Wasser
    150 g
  • Knollensellerie in Stücken
    400 g
  • Petersilienwurzel in Stücken
    300 g
  • Salz
    1 TL
  • Muskatnuss, gemahlen
    ¼ TL
  • Butter in Stücken
    50 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 530 kcal / 2222 kJ
Πρωτεΐνη 38 g
Λιπαρά 34 g
Υδατάνθρακες 13 g
Φυτικές ίνες 10.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων