Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut

Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut

4.8 45 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 raciones

Υλικά

  • de solomillo de ternera en una pieza (24 cm)
    1400 - 1500 g
Adobo
  • dientes de ajo
    3
  • de pimienta negra en grano
    1 cucharada
  • de extracto de buey (por ej. Bovril®)
    1 ½ cucharadas
  • de aceite de oliva virgen extra
    30 g
  • de salvia seca desmenuzada
    1 cucharadita
  • de semillas de hinojo (προαιρετικό πεδίο)
    1 cucharadita
  • de sal
    ½ cucharada
  • de vermut rojo
    50 g
Salsa de vermut
  • dientes de ajo
    3
  • de aceite de oliva virgen extra
    30 g
  • de salvia seca desmenuzada
    1 ½ cucharaditas
  • de vermut rojo
    500 g
  • de extracto de buey
    1 ½ cucharaditas
  • de nata
    300 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 340 kcal / 1423 kJ
Πρωτεΐνη 36.5 g
Λιπαρά 20.4 g
Υδατάνθρακες 2.4 g
Φυτικές ίνες 0.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων