Συσκευές & Αξεσουάρ
Landbrot Backhausart
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
35 Scheiben
Υλικά
-
Weizenkeim200 g
-
Weizenkörner400 g
-
Wasser400 g
-
3 TL Trockenhefe, (12 g)frische Hefe (30 g)¾ Würfel
-
Buttermilch120 g
-
Gebäckmehl (Weizenmehl 405)150 g
-
Balsamicoessig dunkel1 EL
-
Salz2 TL
-
Backmalz (προαιρετικό πεδίο)1 TL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
291 kJ /
70 kcal
Λιπαρά
0 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Υδατάνθρακες
14 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Das Kochbuch
131 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKruspriges Brot
3 Std.
Kräuterfaltenbrot
1 Std. 10 Min
Allrounder-Brot
45 Min
Glutenfreies Weißbrot
Keine Bewertungen
Gedämpfte Pesto-Rollen
1 Std. 15 Min
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std.
Sandwichbrot
3 Std.
Pita-Brot
2 Std.
Brotteig
5 Min
Fünfkorn-Brot
1 Std. 50 Min
Hefezopf
2 Std. 20 Min