
Συσκευές & Αξεσουάρ
Landbrot Backhausart
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
35 Scheiben
Υλικά
-
Weizenkeim200 g
-
Weizenkörner400 g
-
Wasser400 g
-
frische Hefe (30 g)¾ Würfel
-
Buttermilch120 g
-
Gebäckmehl (Weizenmehl 405)150 g
-
Balsamicoessig dunkel1 EL
-
Salz2 TL
-
Backmalz (προαιρετικό πεδίο)1 TL
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
70 kcal /
291 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
14 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Das Kochbuch
131 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKräuterfaltenbrot
1ωρ. 10 λεπτ.
Allrounder-Brot
45 λεπτ.
Glutenfreies Weißbrot
Καμία βαθμολογία
Gedämpfte Pesto-Rollen
1ωρ. 15 λεπτ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Focaccia mit Zwiebeln
2ωρ.
Sandwichbrot
3ωρ.
Pita-Brot
2ωρ.
Brotteig
5 λεπτ.
Fünfkorn-Brot
1ωρ. 50 λεπτ.
Hefezopf
2ωρ. 20 λεπτ.
Baguette
3ωρ. 45 λεπτ.