Trippa alla genovese con funghi e pancetta

Trippa alla genovese con funghi e pancetta

4.9 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di cipolle in quarti
    100 g
  • di carota pelata e a pezzi
    80 g
  • di gambo di sedano a pezzi
    30 g
  • di pancetta a cubetti
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di funghi porcini secchi ammollati in acqua per 20 minuti e strizzati
    30 g
  • di pinoli sgusciati
    20 g
  • di trippa precotta a listarelle (2 cm)
    800 g
  • di pomodori pelati a pezzi
    500 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato + q.b.
    1 pizzico
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere
  • di pane casereccio tostate
    4 fette

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 537.9 kcal / 2250.7 kJ
Πρωτεΐνη 33.5 g
Λιπαρά 32 g
Υδατάνθρακες 30.1 g
Φυτικές ίνες 4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 572 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων