 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
雪菜包
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
              
              
                
                6 個
              
            Υλικά
雪菜餡
- 
          薑 切塊(約2公分)20 克
- 
          油10 克
- 
          油豆腐 切丁(約0.5公分)75 克
- 
          醬油1 ½ 茶匙
- 
          糖1 茶匙
- 
          雪菜 洗淨後擠乾,切小段(約0.5公分)150 克
- 
          新鮮紅辣椒 切斜片(約0.5公分)10 克
- 
          白胡椒粉¼ 茶匙
包子麵糰
- 
          水50 克
- 
          乾酵母粉½ 茶匙
- 
          糖20 克
- 
          中筋麵粉 多備一些撒粉用220 克
- 
          鹽¼ 茶匙
- 
          牛奶70 克
- 
          油1 茶匙
蒸包子
- 
          水600 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 個
                    Πρωτεΐνη
                    
                        5.7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        820.1 kJ  / 
                        196.2 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        4.4 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.6 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        31.4 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        各種餡料‧包起來
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    