Συσκευές & Αξεσουάρ
香麻醬炒花生杏鮑菇
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
杏鮑菇 切滾刀塊(約2公分)400 克
-
無鹽花生10 克
-
油25 克
-
乾月桂葉1 片
-
八角1 顆
-
花椒粒¼ 茶匙
-
乾辣椒 切段(約1公分)5 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片5 克
-
白芝麻1 茶匙
-
黑芝麻1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
白芝麻油1 茶匙
-
素蠔油1 茶匙
-
烏醋1 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
花生醬1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
7.5 g
Θερμίδες
1040 kJ /
250 kcal
Λιπαρά
19 g
Φυτικές ίνες
7.5 g
Υδατάνθρακες
20 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
蔬食下飯菜
7 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν