花椰菜炒雞肉

花椰菜炒雞肉

4.5 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 1000 克
  • 綠花椰菜 ,切小朵
    100 克
  • 15 克
  • 嫩薑 ,切片
    15 克
  • 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
    150 克
  • ⅛ 茶匙
  • 枸杞 ,洗淨,瀝乾
    1 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 185.9 kcal / 777.8 kJ
Πρωτεΐνη 16.2 g
Λιπαρά 12.2 g
Υδατάνθρακες 2.6 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 6476.8 g
Νάτριο 278.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων