素炒打拋肉

素炒打拋肉

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 10 克
  • 乾香菇 泡軟後擠乾,切丁(約1公分)
    30 克
  • 麵腸 切丁(約1公分)
    180 克
  • 2 大匙
  • 新鮮荸薺 切丁(約1公分)
    80 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    10 克
  • 素蠔油
    ½ 茶匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 李型番茄 切丁(約1公分)
    150 克
  • 九層塔 只取葉子
    20 克
  • 檸檬汁
    ½ 大匙

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 743 mg
Πρωτεΐνη 25 g
Θερμίδες 1340 kJ / 320 kcal
Λιπαρά 12.5 g
Φυτικές ίνες 9 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.5 g
Υδατάνθρακες 37.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων