Συσκευές & Αξεσουάρ
素炒打拋肉
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
薑10 克
-
乾香菇 泡軟後擠乾,切丁(約1公分)30 克
-
麵腸 切丁(約1公分)180 克
-
油2 大匙
-
新鮮荸薺 切丁(約1公分)80 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片10 克
-
素蠔油½ 茶匙
-
醬油1 大匙
-
糖1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
李型番茄 切丁(約1公分)150 克
-
九層塔 只取葉子20 克
-
檸檬汁½ 大匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
743 mg
Πρωτεΐνη
25 g
Θερμίδες
1340 kJ /
320 kcal
Λιπαρά
12.5 g
Φυτικές ίνες
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.5 g
Υδατάνθρακες
37.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
蔬食下飯菜
7 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν