
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brioche fruit tarts
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
18 portions
Υλικά
Brioche base
-
oil for greasing
-
milk40 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar1 tsp
-
plain flour350 g
-
eggs4
-
salt1 tsp
-
salted butter cut into cubes (1 cm)170 g
Crème pâtissière
-
milk420 g
-
white sugar to taste110 g
-
plain flour45 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
Fruit toppings
-
fresh dark red plums stones removed and flesh cut into thin wedges (see Tips)4 - 5
-
fresh strawberries cut into thin slices250 - 300 g
-
ripe peaches stones removed and flesh cut into thin wedges4 - 5
-
jam of choice, warmed, for glazing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
256.4 kcal /
1076.7 kJ
Πρωτεΐνη
6.5 g
Λιπαρά
10.6 g
Υδατάνθρακες
32.9 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.1 g
Νάτριο
237.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Barbecue
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoft cinnamon doughnuts
50min
Chocolate sweet potato slice
1hod. 15min
Apple frangipane tart
1hod. 20min
Gluten free cinnamon doughnuts
25min
Peanut caramel slice
5hod. 35min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2hod.
Fruit scones
30min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2hod. 40min
Mini chocolate bundts
45min
Ginger slice
1hod. 35min
Quick fruit sponge
35min
Chocolate self-saucing pudding
50min